Diskuse

Volby rozhodnou

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Zdravotní péče - prvotřídní, pro všechny, zadarmo. Co z toho oželíte? Všechno mít nemůžete. Za socíku jste to Vy komunisté vyřešili Homolkou sobě - změnilo se u Vás něco?

9 0
možnosti
Foto

Jste směšná. Posaďte se někdy v noci do čekárny na pohotovost. Zjistíte, že 80% jsou opilci a přejedení žlučníkáři. Proč by péče o tyto osoby měla být zdarma? Jsem pro solidární pojištění pro náhlé nemoci, úrazy atd. Za ničení si vlastního zdraví a neukázněnost je i oněch 90,- Kč zoufale málo.

Zdá se, že komunismus je nemoc, zatemňující zdravý úsudek.

17 1
možnosti
MB

Jako stínová ministryně pro tělovýchovu, tedy řešíte i otázky zdravotnictví, budiž ... Máte 42 let, věk kdy se již očekává u člověka rozum a smysl pro čest. Jste na vrcholu svých sil - Založte svou firmu a dejte svým zaměstnancům to, o čem tak ráda hovoříte ! Zhruba 42 let vládla strana, za kterou kandidujete. Pak rozumím tomu, že je opět reinkarnován pojem zadarmo. Pojem oblíbený, bezobsažný - ani ve slovníku se nedá najít. Nic dražšího, jako zadarmo neexistuje ! Svědčí o tom naše novodobé dějiny, kde na zkrachovalé firmě i s přepsáním vývěsního štítu s písmenkem "m", se nic nemění ! ... Opět, vše bude - zadarmo ... :-)

15 0
možnosti
DB

Myslím, že na vliv podzimních voleb na poplatky u lékaře kálí pes. Tam půjde o daleko důležitější věci.

7 0
možnosti
MK

Poplatky, které tu před časem byly, nemohly být ani náhodou asociální. Byly velmi nízké a jedinou jejich funkcí bylo, že lidem připomínaly, že nic není zadarmo. A jen tak je možné zabránit zbytečnému plýtvání a nadužívání (drahé) zdravotní péče.

Argument o zdravotním pojištění neobstojí, neboť u většiny pojistek je samozřejmostí určitá míra spoluůčasti.

S rozumnými poplatky nemám nejmenší problém.

21 1
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 865x
Jsem poslankyní Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Zajímám se o školství a vše, co s ním souvisí. Jsem stínová ministryně školství KSČM. Pocházím z Ústeckého kraje.

Seznam rubrik