Diskuse

Volby rozhodnou

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za teplé křeslo je možné považovat správně pouze jen to, na které je člen libovolné politické strany pevně přivázán provazem a někdo pod ním rozdělá oheň.

0 0
možnosti

To poplatky mají regulační funkci. Zdravotní služby jsou částečně zneužívané a spoluúčast to omezuje - potvrzují lékaři. Jde o to aby se neplýtvalo a mohli se léčit nemoci, které se dnes léčit nemohou a aby lékaři měli vyšší platy a neutíkali za hranice, případně aby mladí na to vůbec šli. Je to jasné soudružko?

6 0
možnosti

Komunismus byl krvavý omyl dějin 20.století a nikde, kde se dostal k moci, nedokázal zajistit trvalou prosperitu pro všechny.

7 0
možnosti
Foto

Protože se ocitl pod silným vnějším tlakem daleko silnějšího protivníka. Viz Trumanova doktrína zatlačování komunismu.

0 1
možnosti

Máme zdravotní pojištění? Ano, máme. Jen jaksi nestačí! Takže je bezpodmínečně nutné nějak doplnit. Buď velmi asociálně (neboť nikoliv každý stejně pojištěn za stejný peníz) - zvýšením pojistného (= daň ze mzdy), nebo je o něco méně asociálně vykrádáním rozpočtu (do kterého opět nepřispíváme rovnoměrně), byť skrytě jako enormní zvyšování "státního" pojistného.

Je asociální, že si každý zaplatí chleba či housku? Není, že. Co je asociálního na tom, že si přímo zaplatím malý díleček nákladů na péči o mé zdraví. Nic, to jen kecy levice žvaní o asociálnu. Aby pak asociálně zvedaly nezodpovědně platy malé skupiny zaměstnanců.

Toto nevíte, vážená paní soudružko? Pak jste pro mě nevolitelná

12 0
možnosti
Foto

Pokud někdo nezaplatí léčení tubery, hrozí Vám tubera.

0 0
možnosti

P95e48t35r 55B51u17r98i20a14n

15. 8. 2017 23:03

Paní poslankyně, když už jste u toho asociálního chování, mohla byste nám tady všem lepnout ceník z poslanecké kantýny (nu kantýny, obsluhuje tam šest číšníků), aby se i ostatní mohli pokochat třebas kávou za 12kč, polévkou do dvacky a jinými skvosty?

Když už vám jde tedy o nás, dělníky, tak ať vidíme jak jste sociálně naladěná a tepete tu buržoasii kde se dá. (třeba že řízek za 40kč jíte s proletářským odporem)

9 0
možnosti

Kdyby to byly jen ceny v poslanecké restauraci. Paní poslankyně, které jistě nechybí hluboké sociální cítění, si zřídila poslaneckou kancelář v Ústí n/L, Dobětické ulici 2333/10. Nahlédnutím do katastru lze zjistit, že tuto nemovitost vlastní KSČM, takže prostřednictvím poslaneckých náhrad daňoví poplatníci přispívají nejen na provoz poslaneckých kanceláří, ale i okresních a krajských výborů KSČM, které často koexistují v jedné místnosti s poslanci. Dělají to tak téměř všichni poslanci KSČM, takže za pouhý rok si sami sobě pošlou cca 11 milionů korun, jak nedávno uvedla MF Dnes.

Sama paní poslankyně vystupuje ve sněmovně tak 2x do roka, a na to potřebuje tři asistenty...

1 0
možnosti
Foto

To je tak laciné, při vašem vzdělání to nemůže být hloupost, jen sprostá vypočítavost. A taková hezká ženská to je, no, co už.

5 1
možnosti
Foto

Paní doktorka Hubáčková jako lékařka sama nejlépe ví, jak je to s pohotovostními ambulancemi a jejich zneužíváním, jak často v životě jde běžný pacient na pohotovost. O to přece vůbec nejde. Jde jí jen o to, jak na vidinu ušetřených 2 piv nachytat další voliče pro KSČ(M)

7 0
možnosti

Za veterinární péči o své zvířecí miláčky zaplatí Češi miliardy ročně, ale 30,- kč v ordinaci či 100 ve špitále je skandál. Jsme to legrační národ.

17 1
možnosti
Foto

No na veterinární péči se zas automaticky nestrhává nic z výplaty, že.

0 0
možnosti

Většina diskuterů nemá s financemi problém a jsou to zřejmě lidé v ekonomicky aktívním věku. ale být důchodce a k tomu nemocný , tak to problém je...

0 0
možnosti

Zřejmě to bude i tím, že důchod není sociální dávka. Pak je jeho objem takový - jaký si jej důchodce přál mít. Co vložil - pak čerpá. Opět jsou ti tkz. bohatší, kteří mají důvod ke kritice - vložili více - čerpají méně. Je to i v pořádku, solidarita. Následné problémy řeší rodina - mezigenerační vztahy - poslední záchranou je pak stát se svým rozumně nastaveným stropem ročních výdajů právě na léky ...

5 0
možnosti

P72e81t88r 44B50u11r36i30a51n

15. 8. 2017 20:21

Slovo asociální levicoví příznivci rádi používají ve významu zlodějský, gaunerský.

Ale ono to znamená nespolečenský ve smyslu jít proti zavedené společnosti, rozkládat ji.

Smyslem společnosti je její výkon, který ji živí, drží v chodu a stmeluje.

Tedy ten jedinec, který do společného hrnce nejméně přispívá, ale o to více bere, je asociál.

Asociál je tedy ten, za kterého minimální odvody do VZP (ale i jiné) odvádí stát, tedy my všichni, a přesto požívá stejných společenských výsad jako ten, který přispívá měsíčně několika tisíci.

Z tohoto pohledu jsou poplatky u lékaře naopak sociálně spravedlivé, bezplatná léčba pro všechny rovným dílem je asociální.

Zní to divně, ale je to tak.

10 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 865x
Jsem poslankyní Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Zajímám se o školství a vše, co s ním souvisí. Jsem stínová ministryně školství KSČM. Pocházím z Ústeckého kraje.

Seznam rubrik