Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J31a12r92a 66R65a71n79k

8. 2. 2017 23:07

Problem je, ze on neni hlava statu, takze se to nedostane z Evropy ven, pkud neco nehodite na net v jine reci, ale pan Zeman, hlava statu - o Hovorech z Lan a jeho vybranem lingu psali ve vsech evropskych dokonce i indickych novinach, nakonec to dcera rekla nejlepe:

http://revue.idnes.cz/katerina-zemanova-o-prezidentove-viroze-ffy-/lidicky.aspx?c=A130601_002309_lidicky_zar

0 1
možnosti

Opět vidím, že komunisté kdyby neměli mluvit o církevních restitucích či našeho postupného dorozumívání s vymírajícími sudetskými Němci, tak budou mít huby zavřeny. Něco takového stále kecat dovedou jen umanutí magoři.

4 0
možnosti

Slušnost v politice není možná.

Nadávky a urážky jsou totiž to jediné co ještě zbylo.

Jediná oblast svobody, kde je možné projevovat iniciativu, vyjadřovat se sám za sebe, ukázat co v něm je.

Ve vnitřní politice mají MMF, SB a dalšími institucemi přikázáno jaké reformy musí prosazovat - privatizovat výnosné části veřejného sektoru, snižovat daně firmám a bohatým, bránit růstu mezd zaměstnancům.

V zahraniční politice je to ještě přísnější. Je třeba podporovat zbrojení a podíl na misích, které pod vznešenými hesly o demokracii rozvracejí celé regiony.

Pokud by si tak nepočínali, budou sami označeni za bezpečnostní riziko.

Někteří politici, jako třeba Kalousek během 7 let pravicového vládnutí, plní pokyny vysokých vojenských úředníků, soukromých vlastníků bank a ratingových agentur svědomitě, jiní se snaží aspoň trochu pomáhat neprivilegovaným.

A tak je východiskem pro většinu politiků věnovat se vzájemným urážkám, posměškům a zostuzování, protože prostor pro státnickou činnost takřka neexistuje.

Tyhle hlouposti pak dovolí médiím vyplnit vysílací čas a odlákají pozornost veřejnosti od podstatných záležitostí.

0 1
možnosti

J84a39r53a 65R76a30n14k

8. 2. 2017 23:08

Slysel jste snad krome Trumpa jinehop predstavitele statu byt vulgarni? Ja neRv

0 0
možnosti

K81a12r38e91l 49B91o59k

8. 2. 2017 10:15

Pravda, jednou řekl premier Sobotka vulgární slovo a Vám to stojí za blog. Soustřeďte se na prezidenta a můžete psát stále.

6 1
možnosti

Ze statecne odolava navrhum KSCM, je snad jeho jedine opravdove plus :-P

3 1
možnosti

Mému příteli za totality nejvíc vadilo to, že tehdejší představitele nezajímalo to CO někdo říká, ale KDO to říká. Je po smrti. Naštěstí. Jinak by zjistil, že se nic nezměnilo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 865x
Jsem poslankyní Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Zajímám se o školství a vše, co s ním souvisí. Jsem stínová ministryně školství KSČM. Pocházím z Ústeckého kraje.

Seznam rubrik