Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pomoci se nedá vůbec. Nemůžeme jim pomoci ani tady, ani v zemích jejich původu.

Dokud tam bude pokračovat současná populační exploze, veškeré řešení bude žádné řešení.

10 0
možnosti

Nejlépe ve všem uměla pomáhat KSČ. KSČM od ní nyní opisuje její program. Proto by bylo lépe, aby jste se soudružky a soudruzi přestali v parlamentu angažovat. To, že Vám v tom velmi pomohl M.Čalfa a V. Havel je výsměchem všem postiženým persekucí v době vrcholného rozkvětu "rovnosti" vašich unikátních myšlenek.

0 0
možnosti

Nejde jenom o to, aby dodržovali zákony, ale aby měli potenciál se uplatnit na trhu práce. To by nás mělo zajímat a je potom vedlejší z jakého důvodu k nám chce, zda je válečný uprchlík nebo ekonomický migrant. To si tu můžeme vykládat ale rozhodovat budou politikové, proto bychom se měli zaměřit, koho budeme volit.

4 0
možnosti

Mezinárodním organizacím jsou naše zákony a zájmy ukradené. Jejich byznys jsou uprchlíci. Kéž by konečně nám začaly být ukradené tyto mezinárodní organizace. Celý systém mezinárodních organizací je zralý na drastickou dietu.

23 0
možnosti

A co navrhujete, pane Popovský?

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 865x
Jsem poslankyní Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Zajímám se o školství a vše, co s ním souvisí. Jsem stínová ministryně školství KSČM. Pocházím z Ústeckého kraje.

Seznam rubrik